top of page

graafinen suunnittelu.

portfolio

miten voin auttaa?

Kaipaako yrityksesi tai yhteisösi logoa tai kokonaan uutta ilmettä? Oletko tuottamassa tapahtumaa tai festivaalia ja kaipaat suunnittelijaa persoonalliselle julisteelle? Etsitkö taittajaa käsiohjelmalle lehdelle tai kirjalle? Näissä ja monissa muissa graafisen suunnittelun tarpeissa voit kääntyä puoleeni.

 

Tutustu työnäytteisiin portfoliosta ja alla näet yleisimpien graafisen suunnittelun töiden hinnaston (hintoihin lisätään ALV +24%)

 

Tarjoan nopeaa, laadukasta ja järkevästi hinnoiteltua graafista suunnittelua. Kanssani helppoa tehdä yhteistyötä. Voimme työskennellä jo valmiin ideasi pohjalta, jalostaen sen valmiiksi paino-tai digikäyttöä varten tai voit antaa minulle vapaat kädet ideoida jotain aivan uutta.

Ota yhteyttä!

logo

150 

Hinta sisältää vähintään 3 idealuonnosta ja valitun luonnoksen työstämisen valmiiksi logoksi (sis. 5 muokkauskierrosta).

Valmiista logosta saat värillisen, mustavalkoisen ja negatiiviversion 

tarvitsemissasi tiedostomuodoissa paino- ja nettikäyttöön.

juliste/esite/
flyer

1-puoleinen esite, juliste tai flyer

80€.

 

2-puoleinen esite 100€.

 

Haitariksi taitettu

A4 -esite 130€.

Hinnat sisältävät esitteen suunnittelun ja kolme muokkauskierrosta. Lisämaksusta voin hoitaa myös asioinnin painotalon kanssa. 

 taitot

Julkaisun

tai lehden taitto 

7-20 /sivu.

Sivuhinta riippuu taiton tyylistä, pelkän tesktin juoksuttaminen sivulla on nopeaa ja helppoa, mutta paljon grafiikkaa ja kuvitusta sisältävän taiton toteutus on työläämpää.

Kysy tarjous!

netti-
grafiikka

Some-kansikuvat 50€

(Facebook, Twitter, Youtube)

Optimoitu kunkin kanavan mittoihin

Mainosbanneri nettiin

alk. 70€.

Videoiden editointi

30€ / tunti.

bottom of page